:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Sunday, 20 November 2011

~miss sape?

aloooo~ i miss u !!
haha..kau miss sape?
hephmm~..adelaaa~
aku miss family aku~
rindu dorang laa~..kat sini aku sorang2 je~
nak g umah mak2 sdare segan..
maklumlaa~ aku tak suka menyusahkan mereka~ngee



satu lagi aku miss dia~
haa~ sape2???
ade aku kesah?
ok aku miss budak name muhamad khairi..
sobss sobss~~ dah..takna pikir lg
aku harap ade jodoh lagi dgn dy
tapi sebenarnya aku tak tahu macam mane nak lari dari hidup dy
n dgr ape yg akak dy mahukan..
:-(

dah2~ nurul..aku tahu kau sedih sangat..
tapi nape kau hepi2 je jwb dy kol??
erm..persoalan tu tuhan je tahu..
aku hepi..sangat2..aku suka dy kol(bufday bonus punye pasal)
tapi bile ak sendirian pikir je nasib kami aku ase sedih..
sape je blh tolong ak?

sampai bile2 ak taley lupe ape yg berlaku ni~

eh2~ ape ni..kau ni dah lari topik nih~citelaa miss sape lagi
ok fine~ kite balik pade topik miss~
haa~ aku ade cite ni..
aku teringat gak kt someone yg dulu penah
jugak aku stalk ! tapi sekarang..sikalang..or now aku hate dy sangat2~
huh..aty ni sakit bile tahu dia tak baik..
erm manusia..lebih baik jadi hater dari stalker~

ngee~

aku rindu kawan2 sekolah ak..haha
sekolah tyme upsr dulu..(result yg baik 3A2B)
ngee~
pmr taa laar best sangat~(result yg teruk STRAIGH A)haha
sebab mase tu dah besar~
sebut pasal sekolah rendah ni,yg menengah tu sekolah tinggi..u pulak skolah ape???
wateva lah
aku teringatla bestfren2 dulu
si farzana,kakyu,mekja,faten,sofea n aku lupaa !!!
adoi~ banyak sangat gomo budu nye~ tu yg lupa tu..
ok continue yg tadi~ aku dah jumpe mereka semua..
alhamdulillah dunia ni kecik sgt~
kadang2 pesbuk ni menyusahkan.
tp  kadang2 ea juga amat berguna..hehe

tapi aku dah terlepas 1st REUNION kami..;-(
sedih lagi..
urm..sampai bile kau nak bagi kami bace cite sedih2 ni nurul..alahaii~
kau ni pun..

haha...ok nevermind~
aku sebenarnya tak kesah sangat kalu hidup aku ceni..
ala, kisah aku kdg2 cam FAIRY TALE~
tu yg kejap hepi kejap sedih tu..
marah pun tak sangat..
tu maknenye aku ni baik jugak laa

chewwwaahh~ banyak laa kau klentong orang kn nurul..
baik tu ustazah laa..

kau per hal??
nak tgok ak ustazah pun boley~~

 ciss ! gambar boley laa..

chumeyl pew??
haha..perasan je lebeyhh~ balik kg tanam jagong la wei..
haha..
ok STOP ! ENOUGH !
jangan taip lagi..g tido nuh ~~
(~~.) k 9te semua............<3....<3.----<3----><3

No comments:

Post a Comment