:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Friday, 30 December 2011

유+웃=❤ b + pa = sayang

salam stalker and hater..watper terrr?
ok..pada pagi yang mulia ini 
saya nak mengomel ckit sal shuka-shuki hidup saya ni..

ermm~ malam ni sekali lagi saya BERANTAKAN dengan ery~
saya tak tahu nape~
tibe2 je teringat ex..
takutlaaa...
kalau stalker mesty same runsing cm sy kn..sebab stalker konpem tahu kisah2 saya..
hater lak~ bertepuk-tepuk tangan..hooreyyy~ nurul daa nak putus...
ermm.. taa kan ok.
saya mang kapel saya taa kan kecewakan sape2..

sebab saya terlalu sayang dy~..
tu pun nasib orang kutip kitew balik..
malu pun ade~
yelaa..dulu saya yg tinggal dy~
tapi dy tetap terima saya balik..
and he said~"saya tak pernah anggap kite putus walaupun saya ade mas??"haha
bermadu laa kononnyer ni~

errr..lupa nak gitaw stalker~malam ni bufday kawan baik saya taw~
ce teka sape???
ila~ila~ila~
she is my besttttttt3 fren~
haha.

bile la ery nak pjuk aku ni?
daa bosan merajuk lame2~ =(
ape2 pon..kalau awak mainkan saya lagi..
saya daa taa kan maafkan awak !
ARE YOU HEAR ERY???
haha...gatal sgt nak cari aweks laen?
meh nak potong lagi mehhhh~


opsss~ sensor~==_==

sory2~ala..tengah2 malam ni..mestilah mengarut~..ok~ 9te semua..daaa



Wednesday, 28 December 2011

<('o'<) ^( '-' )^ (>‘o’)> v( ‘.’ )v <(' .' )> <('.'<) lalalala~

salam buat semua~
 hephemmm..tade suara nih..haha
actually semua tahu sy tade suara kan..haha
bagus yang teramat..
ok ape ce kau ary ni si aunty yuyu?
haha..muhammad amin ske pggil aku camtu..
ok..ce ary ni..
aku start exam..hurmm..tatau bile akan abis..
dup dap dup dap jantung ini
haha
alhamdulillah cmpf124 tadi selamat dijawabkan.. haha
susah tu tak lah senang sgt..
haha..
stalker yg bace pon bengong kn?
susah kottt td..
hmm
tuhan je tau..
tapi insyaallah yg terbaik ak dapat..haha..chehhhh..
perasan je..


haha..nak cite sal ery ni...
dy tak msj ak?mengamuk kononnye td..
erm..kot dy lah...nk msj2 jelaa
suka sgt mara2 aku....
nak mgadu pape pun daa taa boleh..
urm...ni ke padahnye bercinta dgn org jauh...


lagi satu aku nk cite ni..ila terrrrrr~kantoi
hahaha
aku terrrr~baca
msj dy..hahaha
papepom i'll keep it from others yeerr der..haha
aku kawan bek tak kan makan kawan..tak cam budak (bajett hot) tu..
haha..

ade laa..msty stalker n hater nk tahu kan...
insyaallah akan diberitahu di lain update...haha..
budak tu bertinerrrr~ bukan pompuan...
ni ak taa layan dy sgt..bia dy rase ape aku rase~ kan ilaaa...kau jer tau..haha

oklahh dear2ku semua..aku nak sentap nasi goreng parprik ni jap...
t aku update lg...daaaa~ @(ᵕ.ᵕ)@
--->(◑.◑)   ◭,◭ <(' .' )> ^( '-' )^ v( ‘.’ )v 

Monday, 12 December 2011

hari ni jerrrr

ok..hari ni saya sangat2 geram
nak tau nape..ni haa
pada pg td saya terbangun lewat..cehhh..
daa terlepas solat subuh..

bile tengahari lak saya sangat2 kecewa sbb ta sempat
tgok agong ke 14 kite berangkat balik terengganu

then adoy bau tandas yg taa menyenangkan..heeee
so saya n kak shida walla pom cuci toilet lerr hari ni..haha..

pastu sy geram dkt budak ni...tana cakap ahh sebab mnyakitkan..haha
malam pulak ery wt hal lg..ermm.
mang tana bagi peluang lansung kt saya kan..
cian saya...

sekarang mata pom da ngantuk..

baby saya daa ajak tido tuh..haha..bantal kesayangan..lalalalaallaa
ok daaaa~

Saturday, 10 December 2011

ape2 je saya boleh..

hai stalker n hater..
rindu saya hepi tak?
heee stalker mety rindu
law hate "biaq p na hang nak hepi ke tak.."
haha..
as usual nurul nak mempersembahkan ape yg nurul daa buat..
hehe
nak tau ape..

ok..nie pic yg saya edit dari pizap photo..


nak edit gne software len macam biasala..n korang phm2 la..
ery punye lappy mane muat nk simpan bnyk2...


sweet saya kan??kalau laa ery uat ceni gak kat saya..chehhh..sweet sangat..
dah jadi dp pesbuk lg tu..ngee

 nurul harap hubungan ni taa kan putus begitu saje...
walaupun hater taa suke kami kapel..at least buatla baik mendoakan kejayaan kami di dunia akhirat ok..


muhamad khairi. saya nak awak tahu saya sayang awak sangat2...

haa...begitulah bakat saya..suka edit2 gambar...
ops lupe nak bagitau kawan2 yg sebenarnya saya dgn ery da berbaik..
semalam memang saya sedih sangat sebab takut ditinggalkan..
so korang faham2laa kenapa orang takut putus cinta..
bagaimanapun kami tetap bertolak ansur untuk menyelamatkan lg keadaan ini..
thanks pada ila a.k.a vee nur n gemokk a.k.a arith kerana selalu menasihati saya
supaya selamatkan hubungan kami..
terima kasih sgt2 yer..=)

Friday, 9 December 2011

paaaaaaaaaaaa

pa..b syg papa, jangan wat b gini..b nak papa..
jangan la tinggal b
b perlukan papa sangat2..
b dah tade lain selain papa..
tolong maafkan b sayang..
b bukan sengaja nak cntrol hidupp pa
b terlalu sayang papa..
b harap hubungan ni tak berakhir mcam tu je pa..
b memang tade orng len lg
b blajar sebab papa
kalau pa takde sape nak teman b study lagi
sape nak pujuk b supaya belajar lagi bile markah b sikit?

pa
tolonglaa..b merayu sangat..
b tak boleh lepaskan papa..
b terlalu syang papa..
pa hidup b
b takde papa cam tade pape dalam hidup ni
hati b untuk papa je..
b perlukan papa sangat2..

paaaaa
tolongla paa :'(  b merayu sangat
jangan buang b dari hidup papa..
macam mane b nak berjalan kalau papa tak pimpin b lg.
b takut paa..
papa tolongla b....

tolonglah sayang b selama2nya pa..
b mintak ampun sangat kalau b daa buat papa marah
b tahu papa kecewa dengan b..
sebab selalu marahkan papa..

b jahat kan papa..

b tak layak untuk org sebaik papa

b dah buat papa benci b..

b mintak ampun pa..
walaupun pa dah benci b
b tetap tunggu papa sampai akhir hayat b..
andai b jodoh pa..b akan jd terbaik untuk papa

sayang pa selamanya