:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Saturday, 10 December 2011

ape2 je saya boleh..

hai stalker n hater..
rindu saya hepi tak?
heee stalker mety rindu
law hate "biaq p na hang nak hepi ke tak.."
haha..
as usual nurul nak mempersembahkan ape yg nurul daa buat..
hehe
nak tau ape..

ok..nie pic yg saya edit dari pizap photo..


nak edit gne software len macam biasala..n korang phm2 la..
ery punye lappy mane muat nk simpan bnyk2...


sweet saya kan??kalau laa ery uat ceni gak kat saya..chehhh..sweet sangat..
dah jadi dp pesbuk lg tu..ngee

 nurul harap hubungan ni taa kan putus begitu saje...
walaupun hater taa suke kami kapel..at least buatla baik mendoakan kejayaan kami di dunia akhirat ok..


muhamad khairi. saya nak awak tahu saya sayang awak sangat2...

haa...begitulah bakat saya..suka edit2 gambar...
ops lupe nak bagitau kawan2 yg sebenarnya saya dgn ery da berbaik..
semalam memang saya sedih sangat sebab takut ditinggalkan..
so korang faham2laa kenapa orang takut putus cinta..
bagaimanapun kami tetap bertolak ansur untuk menyelamatkan lg keadaan ini..
thanks pada ila a.k.a vee nur n gemokk a.k.a arith kerana selalu menasihati saya
supaya selamatkan hubungan kami..
terima kasih sgt2 yer..=)

No comments:

Post a Comment