:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Tuesday, 20 March 2012

breathless-shayne ward

Shayne Ward - Breathless Lyrics

If our love was a fairy tale
I would charge in and rescue you
On a yacht baby we would sail
To an island where we'd say I do

And if we had babies they would look like you
It'd be so beautiful if that came true
You don't even know how very special you are

[Chorus]

You leave me breathless
You're everything good in my life
You leave me breathless
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me
Breathless

And if our love was a story book
We would meet on the very first page
The last chapter would be about
How I'm thankful for the life we've made

And if we had babies they would have your eyes
I would fall deeper watching you give life
You don't even know how very special you are

[Chorus]

You must have been sent from heaven to earth to change me
You're like an angel
The thing that I feel is stronger than love believe me
You're something special
I only hope that I'll one day deserve what you've given me
But all I can do is try
Every day of my life

[Chorus]


powered by nurul eryue

Saturday, 25 February 2012

photoshoot kali kedua...

assalamualaikum stalker sekalian.
maaf lame ta update blog ni..
nak wat cane mang bz sesangat laaa..
hehe...daa makan ke semua?
da cuci baju sapu lantai daa??
toilet2???hehehe
saje nk tanyer2..yelaa..ade stalker ni duk gtaw nurul
knapa dalam blog nurul tade lak tnye khabar stalker kan kan??
haihhhTeraseKe??

ok kite balik3 pade tittle yg kat ats tu..
sebenarnye nurul nak cite ckit..
2 3 4 hari hari hari yag lepas..
nrul photoshoot kali kedua..cehhh..
model laa kononnye..
ni untuk kerja shidawalla makeOver
tapi nurul mengaku nurul taa brapa cantek pon...
bak kata ery "kalu uduffff,uduffff situlaaaaa bu"
ermm..sape dapat pakwe cam dy
mnongGeng laaaa///
k nak tnujuk yg simple2 je tau...

.
hahaha.....sape erkkk yg sorang lagi tu??
hehe..tu myra....same jugak seperty nurul..
malas laa nak upload banyak2....
ape kate nurul ltak link korang tengok sendiri yea..hehe


kat ats tu link yang dibekalkan untuk stalker2 sekalian...
senyumlaaasampai ke telinga ye cik yuyi



scaryyy giler gambar ni kannn??hahaha
nanty nurul update lagi taw....hurgggghhh ngantuk laa pulak...ok daaaaa(@@)

Monday, 13 February 2012

di saat ku dgn akak menggila.....

hello3~ stalker terhebatttt~ 
hephemmm assalamualaikum kepada semua yer3....
pada malam yang dingin ini..saya nak mempersembahkan kegilaan saya dengan...kak shidaaaaaaaa ~~ hehe..
saksikanlahhhh..............
hehe....muka giler3 ni...


terbaik laa kan..ade lagi...
 hehe yg ni gedik macam sayurrr~

uihhhhhhh !!!! mang scary giler..stalker jangan tgk sorang2 yer..kang taa pasal2 tak tido

huh......

ni jer dapat dipersembahkan...nanty ade lagi... pic2 ni just untuk suke3....
nurul tak bg umum tgk sebab yelaa t ade yg sakit jantung lak..papepun thanks sebab stalker page ni..
sayang korang sangat2~
salam....=)


Wednesday, 8 February 2012

♪ ♬ ♪ ♬ hari terindah ♪ ♬ ♪ ♬ ♪ ♬

 〷◠‿◠〷   hai...peace !..heee
 assalamualaikum...ambuiii riuh sekampung na....
haha...♬ ♪ ♬ ♪ ♬


today,,, ery ery ery
kamu semua tahu ery yerrr
haa...dy dgn saya...ok balik..
ala biasalaaa..
gaduh manjew2 je...
law taa gaduh macam mane nak jadi pasangan yg ideal kan...kih3
(─‿‿─) .....
ok..da habis cite sal ery..errrrr..sal petang tadi lak...


mase petang tadi kami pergi laaa ke cfgs...haa taw taa cfgs tu ape???
ntahlaaa..
nurul sendiri pun tak tahu...
tapi yang penting....kami pergi jumpe sir tadi...☜(˚▽˚)☞ 
sir ni sweet sangat2..ta sangka dalam kelas nampak seryes...
tapi tadi..fuh..borak sakan kott..cumey sgt sir ary ni...nice layan student sir yg tuLUL2 mulut tade insurance ni...haahahaa..

ok..papepun aku jugak hepi  bile magrib tadi mang khusyuk giler semayang..
aku dapat rase aku dgn TUHAN je mase tu..mungkin berkat aku tegur sorang mamat ni mase subuh tadi..
yelaa mane tak nye..tegur sesama islam..
name daa magrib jgnlaa memekak..pastu ignore ke ape aku taa sure sgt..
tapi at the last mase aku nak masuk ILMU tadi aku pesan kat dy cakap...
lepas ni abang g cari masjid..solat magrib dulu yer :)
hehe..

mesti driver taxi yang aku tegur tu cuak gilerrr..
tapi aku bukan ap pon..aku nawaitunye kerana ALLAH TAALA...

ok kawan2.. last story mory aku malam ni...
nak cite ckit pasai aku, farah, mira, hedya, dan atyra makan malam same2 tadi..sweet sgt kitorang kan... UMI  (farah) yang masak...heeee..sedap sangat....
papepun kenyang sgt peruttt nie... bagai dunia ni kami yang punyer~ macam masing2 daa bunting 6 bulan..hahaha...

ok tu je cerita shuka shuki aku......9te allsss...daa muah3 sayang korang dunia akhirat..jadilaa pembaca yang setia yer walaupun buhhhhsaaaan yg teramat ...daaaaaaa






mmmmuuuuuahhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxx !!!!!!!


Tuesday, 7 February 2012

hidup begitu frust pagi nieee..

hellow allsss...assalamualaikum~
pagi ni nurul frust frust frust ! huh....
ni sala ery ery ery.....
u know how much i hate him???
k kira.. satu dua tiga empat...bla3...
merapu jerkk..
takna cite lah...game over dah...
haaaaa tak nak...tak nak kapel awak lagi...benci awak......!
ermm..


ku tido berlinangkan airmata...:(
sangat sedih sekali..yang sudah tu sudah...




p/s saya tak kira...saya nak benci awak satu dua tiga empat lima seratus juta ribu dolar kali..uwekkk ! :P

Monday, 6 February 2012

di saat aku mulai boring~

GF call BF sambil teresak2~


웃: awak,ade orang masuk meminang..
유: hah??pastu?
웃: tak tahu..
유: betul2 laa awak..sape yang pinang?
웃: betul la ni..tak kenal..
유: jangan la macam ni??mak ayah terima tak??
웃: tengah bincang lagi ni...
유: sayang plisss saya syg awak sgt..jgnlaa terima.....

웃: hah?#@^
유:  janganlaa kahwin dengan org laen...
웃: bile mase pulak saya nk kahwin dgn org laen...saya ckp yg ni haa drama bersiri kt telebisen nih...huh...bersambung pulak dahhhh...

유: aikkkk??? bukan ke tadi awak nangis ek gitaw owg msuk pinang??

웃: memanglaa.. lahai..awak kn knl sgt dengan sy..sy ni jiwa sensitif drama2 sedih ni....

유: ermmm..(wat malu aku je dy ni)

p/s-----> pengajaran nyer~ dengar cerita sampai habis dulu k....n jangan lupe bertanya lebih detail...sekian =)


Sunday, 5 February 2012

my world ~

salam buat stalker
hari ni nurul tade ape yang nk diceritakan cz ari ni taa pergi mane2 la kononnyer~
ok..ape kate kitew cite yang semalam punyer nk?..as stalker taw laa
last day nurul keluar dengan myra chan..kat the mines jer...
alaaa kuar suke3 jer~
niat nak cari buku..
MALANGNYERRR....kedai buku tutup..
pastu kami pun just gedik2 bli alat tulis..nak buat macam mane kan...
redha je lah...
haha..ni laaa alat tulis yg nurul beli..ce teka abis berapa??
rm 50 je kottttt..nampak banyak kan...heeeee

THEN
kami gedik2laa ckit amek gambar ...nak tengok tak??
k jap2 nk upload~
haha..tu dia.....
mang betul laa gedik kan...
kat toilet pon nk amek gambar~...
ade lagi ni...sat nak upload lagi.....
haa..tu jer pic2 yang ade kat toilet~
bile tgk balik trasa macam cantek pulak kn walaupun gune HDD..cooll kott..

PASTU,,,,,
semasa kami makan kat the Chicken Rice heee~ kami lepaklaa .
hahaha..kat situlah kami lepak paling lame kottt~
ni pic yang paling sweett~ cian myra krenn kaki...hehe.....

haha...nurul tanyer laa kawan myra pena nampak nurul kat mane2 tak???
jawapan yang paling lucu dy cakap NAJWA LATIFF ke??
ayakkk...tapi watevalaaaa....sebenarnye dy nampak cara pakai selendang yg sama kot...
tu yg boleh teka kokse dan tuh~...
kami balik lbh awal daripada biasa..
sangat2 penat bergedik kat sane....
biar penat asalkan HAPPY :)


Monday, 30 January 2012

akulah kawan yg tak berguna !!

salam stalker
sorry daa lame taa update~
actually aku ade sumtim nk citew nim...
expecially tentang bff aku..

ilaa~
aku trase bile tgok orang lain yg replace aku celebrate bufday kau..
actually ary tu aku daa rancang~
aku ingatkan benda ni blh jadi..
tapi taa sangka bile aku daa siap2 nak g umah kau..
daa siap2 kuarkan duet nak bli kek + adiah + tepung +telur
tibe2 aku dapat 1 mesej "tak jadi "
sedih sangat...
ak taa guna pun kan...
lame jugak ak merajuk dgn dy tu..

ilaa~
maafkan ak kalau aku tak dapat bg yg terbaik utk kau
tapi aku syukur sangat bile tgk pic2 dalam blog kau tyme bufday tu kau hepi..
n aku nk berterima kasih kat abe+farahin+ariff+fatin coz dowang blh wt kau bahagia =)
maaf yer..aku tak dapat buat cam org lain..
papepun aku sgt2 gembira sbb ade kawan macam kau..

ilaa~
aku nak kau tahu
aku sayang kau sangat ila~ kau yg terbaik..may ALLAH bless YOU..

Wednesday, 11 January 2012

MUET ??? RInDU?? sTory is Begin~

salam kawan2~ meh mek nak citew pasai muet ni
haha..
ceteka mek dapat band ape?
haha..terbaik nye haaa.

kalau stalker nak tahu sile2laaa
pm k...

pasai rindu lak..ermm..mek rindu seseorang ni...
haaa..ce teka sapa??
ishh.. mengarutlah....bukan ery...
kalau dy pun dy taa kan hargai kerinduan mek ni..haha

alaa..stalker mesty taw..knape tetibe je kluar "mek" ni..
haa..tu maknenye mek rindu kawan2 mek..budak2 uniten...haha..
expecially housemate mek akak shida, myra, faa abdul..haha..daa lame taa berlawak dgn dowang..miss masakan masing2~
urm...lamenye satu pernantian...

haa satu lagi..mek rindu jugak kat lectrer kesayangan iaitu en.Hilmi ..haha
sir~ gudluck untuk final exam sir k..(sedihnye sem dpn ta jmpe sir lg),

Monday, 9 January 2012

flashback ###

bile flasback balik..aku tahu dy stalker blog nim..
yer..aku tahu dy still sayang ak..
tapi aku dah ade ery..
jangan laa wat aku camni..
aku serba salah tau tak..

awak...kita kan tetap kawan..
awak jangan risau k..
saya kawan awak jugak...
stalker je blh
tp awak jgn post ape2..
kalau awak sakit aty tgk log saya..
awak jangan tengok..facebook pon cukup..k..

p/s  saya pun taa pena lupa awak
       saya tana ery kecewa dgn saya..arap awak faham...tq