:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Monday, 30 January 2012

akulah kawan yg tak berguna !!

salam stalker
sorry daa lame taa update~
actually aku ade sumtim nk citew nim...
expecially tentang bff aku..

ilaa~
aku trase bile tgok orang lain yg replace aku celebrate bufday kau..
actually ary tu aku daa rancang~
aku ingatkan benda ni blh jadi..
tapi taa sangka bile aku daa siap2 nak g umah kau..
daa siap2 kuarkan duet nak bli kek + adiah + tepung +telur
tibe2 aku dapat 1 mesej "tak jadi "
sedih sangat...
ak taa guna pun kan...
lame jugak ak merajuk dgn dy tu..

ilaa~
maafkan ak kalau aku tak dapat bg yg terbaik utk kau
tapi aku syukur sangat bile tgk pic2 dalam blog kau tyme bufday tu kau hepi..
n aku nk berterima kasih kat abe+farahin+ariff+fatin coz dowang blh wt kau bahagia =)
maaf yer..aku tak dapat buat cam org lain..
papepun aku sgt2 gembira sbb ade kawan macam kau..

ilaa~
aku nak kau tahu
aku sayang kau sangat ila~ kau yg terbaik..may ALLAH bless YOU..

Wednesday, 11 January 2012

MUET ??? RInDU?? sTory is Begin~

salam kawan2~ meh mek nak citew pasai muet ni
haha..
ceteka mek dapat band ape?
haha..terbaik nye haaa.

kalau stalker nak tahu sile2laaa
pm k...

pasai rindu lak..ermm..mek rindu seseorang ni...
haaa..ce teka sapa??
ishh.. mengarutlah....bukan ery...
kalau dy pun dy taa kan hargai kerinduan mek ni..haha

alaa..stalker mesty taw..knape tetibe je kluar "mek" ni..
haa..tu maknenye mek rindu kawan2 mek..budak2 uniten...haha..
expecially housemate mek akak shida, myra, faa abdul..haha..daa lame taa berlawak dgn dowang..miss masakan masing2~
urm...lamenye satu pernantian...

haa satu lagi..mek rindu jugak kat lectrer kesayangan iaitu en.Hilmi ..haha
sir~ gudluck untuk final exam sir k..(sedihnye sem dpn ta jmpe sir lg),

Monday, 9 January 2012

flashback ###

bile flasback balik..aku tahu dy stalker blog nim..
yer..aku tahu dy still sayang ak..
tapi aku dah ade ery..
jangan laa wat aku camni..
aku serba salah tau tak..

awak...kita kan tetap kawan..
awak jangan risau k..
saya kawan awak jugak...
stalker je blh
tp awak jgn post ape2..
kalau awak sakit aty tgk log saya..
awak jangan tengok..facebook pon cukup..k..

p/s  saya pun taa pena lupa awak
       saya tana ery kecewa dgn saya..arap awak faham...tq