:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Monday, 30 January 2012

akulah kawan yg tak berguna !!

salam stalker
sorry daa lame taa update~
actually aku ade sumtim nk citew nim...
expecially tentang bff aku..

ilaa~
aku trase bile tgok orang lain yg replace aku celebrate bufday kau..
actually ary tu aku daa rancang~
aku ingatkan benda ni blh jadi..
tapi taa sangka bile aku daa siap2 nak g umah kau..
daa siap2 kuarkan duet nak bli kek + adiah + tepung +telur
tibe2 aku dapat 1 mesej "tak jadi "
sedih sangat...
ak taa guna pun kan...
lame jugak ak merajuk dgn dy tu..

ilaa~
maafkan ak kalau aku tak dapat bg yg terbaik utk kau
tapi aku syukur sangat bile tgk pic2 dalam blog kau tyme bufday tu kau hepi..
n aku nk berterima kasih kat abe+farahin+ariff+fatin coz dowang blh wt kau bahagia =)
maaf yer..aku tak dapat buat cam org lain..
papepun aku sgt2 gembira sbb ade kawan macam kau..

ilaa~
aku nak kau tahu
aku sayang kau sangat ila~ kau yg terbaik..may ALLAH bless YOU..

No comments:

Post a Comment