:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Wednesday, 8 February 2012

♪ ♬ ♪ ♬ hari terindah ♪ ♬ ♪ ♬ ♪ ♬

 〷◠‿◠〷   hai...peace !..heee
 assalamualaikum...ambuiii riuh sekampung na....
haha...♬ ♪ ♬ ♪ ♬


today,,, ery ery ery
kamu semua tahu ery yerrr
haa...dy dgn saya...ok balik..
ala biasalaaa..
gaduh manjew2 je...
law taa gaduh macam mane nak jadi pasangan yg ideal kan...kih3
(─‿‿─) .....
ok..da habis cite sal ery..errrrr..sal petang tadi lak...


mase petang tadi kami pergi laaa ke cfgs...haa taw taa cfgs tu ape???
ntahlaaa..
nurul sendiri pun tak tahu...
tapi yang penting....kami pergi jumpe sir tadi...☜(˚▽˚)☞ 
sir ni sweet sangat2..ta sangka dalam kelas nampak seryes...
tapi tadi..fuh..borak sakan kott..cumey sgt sir ary ni...nice layan student sir yg tuLUL2 mulut tade insurance ni...haahahaa..

ok..papepun aku jugak hepi  bile magrib tadi mang khusyuk giler semayang..
aku dapat rase aku dgn TUHAN je mase tu..mungkin berkat aku tegur sorang mamat ni mase subuh tadi..
yelaa mane tak nye..tegur sesama islam..
name daa magrib jgnlaa memekak..pastu ignore ke ape aku taa sure sgt..
tapi at the last mase aku nak masuk ILMU tadi aku pesan kat dy cakap...
lepas ni abang g cari masjid..solat magrib dulu yer :)
hehe..

mesti driver taxi yang aku tegur tu cuak gilerrr..
tapi aku bukan ap pon..aku nawaitunye kerana ALLAH TAALA...

ok kawan2.. last story mory aku malam ni...
nak cite ckit pasai aku, farah, mira, hedya, dan atyra makan malam same2 tadi..sweet sgt kitorang kan... UMI  (farah) yang masak...heeee..sedap sangat....
papepun kenyang sgt peruttt nie... bagai dunia ni kami yang punyer~ macam masing2 daa bunting 6 bulan..hahaha...

ok tu je cerita shuka shuki aku......9te allsss...daa muah3 sayang korang dunia akhirat..jadilaa pembaca yang setia yer walaupun buhhhhsaaaan yg teramat ...daaaaaaa






mmmmuuuuuahhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxx !!!!!!!


No comments:

Post a Comment