:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Sunday, 5 February 2012

my world ~

salam buat stalker
hari ni nurul tade ape yang nk diceritakan cz ari ni taa pergi mane2 la kononnyer~
ok..ape kate kitew cite yang semalam punyer nk?..as stalker taw laa
last day nurul keluar dengan myra chan..kat the mines jer...
alaaa kuar suke3 jer~
niat nak cari buku..
MALANGNYERRR....kedai buku tutup..
pastu kami pun just gedik2 bli alat tulis..nak buat macam mane kan...
redha je lah...
haha..ni laaa alat tulis yg nurul beli..ce teka abis berapa??
rm 50 je kottttt..nampak banyak kan...heeeee

THEN
kami gedik2laa ckit amek gambar ...nak tengok tak??
k jap2 nk upload~
haha..tu dia.....
mang betul laa gedik kan...
kat toilet pon nk amek gambar~...
ade lagi ni...sat nak upload lagi.....
haa..tu jer pic2 yang ade kat toilet~
bile tgk balik trasa macam cantek pulak kn walaupun gune HDD..cooll kott..

PASTU,,,,,
semasa kami makan kat the Chicken Rice heee~ kami lepaklaa .
hahaha..kat situlah kami lepak paling lame kottt~
ni pic yang paling sweett~ cian myra krenn kaki...hehe.....

haha...nurul tanyer laa kawan myra pena nampak nurul kat mane2 tak???
jawapan yang paling lucu dy cakap NAJWA LATIFF ke??
ayakkk...tapi watevalaaaa....sebenarnye dy nampak cara pakai selendang yg sama kot...
tu yg boleh teka kokse dan tuh~...
kami balik lbh awal daripada biasa..
sangat2 penat bergedik kat sane....
biar penat asalkan HAPPY :)


No comments:

Post a Comment