:-)

 photo Untitled_zpscgjbygmr.png photo Untitled_zpsynxjhocw.png photo Untitled_zps6rcg02jx.png photo Untitled_zpsplrzoft0.png photo Untitled_zpsijsiclc3.png

Saturday, 15 February 2014

say sorry to ILA

assalamualaikum..
dah lame tak update belog..maklumlaa bz je manjang...
lagipun ade laa some problems yg tak dapat dielakkan..

first pasal study.
dgn lecture pun boleh gaduh..mane mane aku nk mgajar kat situ esok2..
seems puan Rokiah dh anti dengan aku nii..
dahlaa sibok2 dok cakap pasal orang...
cik nur pun selau tanye pasal hantaran aku laaa.
bajet kahwin aku laaa
macam boleh je aku jawab semua tu..
law budget harian aku bolehlaa answer..

second is about my mum sick
yelaaa..
she's really miss her son yg baru je p kolej vokasional langkawi..
mane tak sedihnye coz abang is always helping my parents beli barang dapur gas bagai..
and dia jugaklaa boleh diharap pergi bayar astro serta keluarkan duit bagai dari ATM.
aku pun rase jugak sedih sbb aku tak sampai hati tengok my mum n dad doit by themselve.
papepun...aku mintak sangat bile aku dh ade gaji besar i'll support their life..
aku sayang mummy n daddy aku
time aku balik minggu lepas2 dorang jual ayam itik bagai nk kasi aku makan sedap2..
dalam tawa aku pun sedih lihat dorang macam tu..
doranglaa parents terbaik aku ade..

third pasal aku sendiri..
ade laa bebrapa org je tahu pasal ni...
papepun aku kene kuat..abe pun sama..
aku tahu dia pun sedih sangat
mungkin kami takde rezeki lagi..

and the last is about my fren..
bukan niat aku nk sorok
kan aku dh bagitahu kau pasal semua ni ilaaaa.
but kau je mcm tak percaya..
so aku wt sonyap jelaa
ade hari tu aku kol mintak kau balik dengan aku ke klantan sebab tu laaa
tp kau cakap bapak kau tak kasi and ni salah aku ke??
aku dh banyak kali bagi tahu kau..
kau ingat aku cakap je kot...
and kau ingat mase aku kuar dgn harith tu ak still dgn dia ke??
nolaaa..aku just teman dia pergi kat tempat adik dia..
kau jangan isau laa ilaaa...
aku ok jer..
but i'm so sorry my fren..
aku pun xsgka time aku sedih je aku cari kawan mcm kau..
aku sedar aku ni sape...
maafff ilaaa...maaf sangat2...